Zeer geslaagde winterfair op Het blauwe Hek

Zaterdag 9 november was het weer tijd voor de traditionele winterfair van Het Blauwe Hek. Ondanks het  niet al te fraaie weer hadden heel veel mensen de stoute en droge schoenen aangetrokken om een bezoekje te brengen aan onze bakkerij.

Er was veel te doen en voor elk wat wils. Bij bakker Hugo werden taaitaaihuisjes in elkaar gezet, bij de bakkers Niels, Rick en Imke werden pepernoten gemaakt. Ook bakker Wim was er weer en zorgde voor fijne ondersteuning.

Er was daarnaast veel te bekijken. Het Werkpalet van Ipse de Bruggen was vertegenwoordigd met zelfgemaakte handvaardigheidsproducten en bakkerij Westland uit Monster zorgde voor veel lekkers van marsepein. Chocoloadeatelier Onwijs Lekker uit Wateringen liet de bezoekers proeven van pure chocolade in combinatie met andere smaken. Voor de liefhebbers waren er bloembollen van Onings uit Poeldijk.

Natuurlijk was er ook gelegenheid om te raden hoeveel pepernoten er in een glazen pot zaten. En natuurlijk was er weer de vertrouwde koffie met appelgebak, geserveerd door een groot aantal van onze cliënten. Kortom het was een feestje!