Het Blauwe Hek Winterfair 2019

Met het korter worden van de dagen gaan bij Het Blauwe Hek ook de lampen aan. In het bijzonder tijdens de Winterfair die zal worden gehouden op zaterdag 9 november 2019 van 10.00 tot 15.00 uur aan de Oranjesluisweg 20 in Naaldwijk.  

Het belooft voor iedereen weer een gezellige dag te worden, niet in het minst voor de medewerkers van de bakkerij met zorg. Zoals het publiek van ons gewend is, staat de koffie met appeltaart weer klaar en kunnen de kinderen zich, onder leiding van onze bakkers, uitleven op het maken van taaitaaihuisjes en pepernoten. Daarnaast zullen er ook prachtige kaarsen te koop zijn die door cliënten van het Woutershof zijn vervaardigd.

Bijzonder deze keer is de aanwezigheid van Wim Löbker, de bekende Chocolade Sommelier uit Wateringen. Voor degenen die, ook al is het herfst, de blik al richten op het komende voorjaar zijn er bloembollen te koop. Kortom voor elk wat wils. Rondkijken in de bakkerij behoort zeker ook tot de mogelijkheden! Alles valt na te lezen op onze compleet vernieuwde website.